Επιστροφές / Αλλαγές

Είναι δυνατόν να υπάρξει επιστροφή του προϊόντος είτε για αλλαγή με κάποιο άλλο (διαφορετικού μεγέθους, χρώματος ή και σχεδίου) είτε για επιστροφή χρημάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση εφόσον η επιστροφή πραγματοποιηθεί εντός 20 ημερολογιακών ημερών δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος. Μετά το χρονικό αυτό διάστημα το κόστος επιβάρυνσης ανέρχεται στα 3,00 €.

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του ή των προϊόντων θα πρέπει αυτά να είναι σε άριστη κατάσταση, στη συσκευασία τους (όπως ακριβώς τα παραλάβατε) και με όλα τα απαραίτητα παραστατικά στοιχεία (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.λ.π.)

 

Η Διαδικασία Αντικατάστασης / Αλλαγής ακολουθείται ως εξής:

1. Εφόσον θελήσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν προκειμένου να γίνει αλλαγή ή αντικατάσταση με κάποιο άλλο μπορείτε να βρείτε αυτό με το οποίο θα το αντικαταστήσετε, να το προσθέσετε στο καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Με αυτό το τρόπο ελέγχεται αυτόματα ότι υπάρχει απόθεμα από το συγκεκριμένο προϊόν και κατοχυρώνετε  την αλλαγή σας. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στην ενότητα Παρατηρήσεις / Σχόλια για την παραγγελία γράψτε ΑΛΛΑΓΗ και επιλέξτε τρόπος πληρωμής Αντικαταβολή.

2. Στείλτε μας (από το e-mail που δηλώσατε στην παραγγελία σας) e-mail με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος απο εσάς στο info@campusrun.gr αναφέροντάς μας ότι επιθυμείτε αντικατάσταση, τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκατε σε αυτό και οτι επιστρέφετε το προϊόν. Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται επιστροφή όλου του χρηματικού ποσού ή μέρος αυτού απαιτείται επιπλέον τραπεζικός λογαριασμός. 

3. Προχωρήστε στην αποστολή του προϊόντος με έναν από τους δύο τρόπους: α) Επικοινωνήστε με το υποκατάστημα Speedex που σας εξυπηρετεί προκειμένου να επιστραφεί το προϊόν στις αποθήκες μας β) προσκομίστε εσείς το συσκευασμένο προϊόν. Η διεύθυνση στην οποία θα γίνει η αποστολή / προσκόμιση είναι: CAMPUSRUN, Ύπατης 42, Περιστέρι 121 33 ΑΤΤΙΚΗ

 

Εφόσον παραλάβουμε το προς αντικατάσταση προϊόν και αφού βεβαιωθούμε ότι βρίσκετε σε άριστη κατάσταση στη συσκευασία του, όπως το παραλάβατε και οτι εμπεριέχετε και η απόδειξη θα προχωρήσουμε στη διαδικασία αποστολής του προϊόντος που θα έχετε επιλέξει (ή στην επιστροφή χρημάτων εάν αυτό επιθυμείτε). Σε περίπτωση που το νέο προϊόν κοστίζει περισσότερο από αυτό που αλλάξατε, θα πληρώσετε την διαφορά κατα την παραλαβή. Αν κοστίζει λιγότερο σας επιστρέφουμε τη διαφορά κατά την παραλαβή του προς αντικατάσταση προϊόντος και αποστολή του νέου.