Αποστολή Προϊόντων

Γίνετε αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα!

 

 

Έξοδα Αποστολής - Μεταφορικά: Σε παραγγελίες αξίας άνω των 49,00 € δεν υπάρχει επιβάρυνση (δωρεάν έξοδα αποστολής). Για παραγγελίες αξίας κάτω των 49,00 € τα έξοδα μεταφοράς είναι 2,50 € για αγορές μέσω τράπεζικών συναλλαγών. Για αγορές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,90 €.

 

Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). Στο μήνυμα αυτό θα εμπεριέχεται και ένας μοναδικός κωδικός αριθμός (αριθμός αποστολής), με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας (αντιγράφοντας τον αριθμό αποστολής εδώ).

 

Η παραλαβή θα γίνει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Υπεύθυνος για την παράδοση όλων των προϊόντων μας ανά την Ελλάδα είναι ο συνεργάτης μας, Ταχυμεταφορές Speedex. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών ενώ Σάββατο και Κυριακή δεν πραγματοποιείται παράδοση (μεταβολή του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος ενδεχομένως να υπάρξει λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, αργίες - εορτές, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών ή μή άμεσης διαθεσιμότητας προϊόντων όπου φυσικά θα ενημερωθείτε).

 

Σε περίπτωση που ο συνεργάτης μας δεν σας βρει στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα αφήσει στην είσοδό σας ένα σημείωμα για εσάς με το οποίο θα σας ενημερώνει ώστε να προγραμματίσετε την παραλαβή σας.